RALF RINGER - incaltaminte pentru barbati, incaltaminte pentru femei de o calitate excelenta la preturi destul de rezonabile. Incaltaminte din  Moldova este un element important de stil individual pentru fiecare, deci trebuie să combinam moda si frumusetea cu confort și delectare, caci, in primul rind, incaltamintea ar trebui să fie confortabila. Incaltamintea RALF RINGER este foarte ușoara și trainica, datorita utilizarii materialelor naturale, nici un fel de China, numai piele și alte materiale calitative, prestate de furnizori din Austria, Italia, Rusia, si Republica Cehă! Incaltamintea RALF RINGER este confectionata complet la uzinele de firma, inclusiv si talpa, un lucru foarte important, deoarece controlul de calitate atinge 100% în fiecare etapă de producție proprie, care si este cheia succesului. Datorită volumelor foarte mari de producție și procesului simplificat, incaltamintea RALF RINGER poseda un preț destul de acceptabil. In  Moldova încălțămintea importata se imparte în două tipuri: chineză (sau turceasca), foarte ieftina, desigur nu de cea mai buna calitate, si incaltaminte scumpa din lumea de companii multinaționale, cum ar fi ECCO, GEOX, SALAMANDER, care este de bună calitate, dar prețul este destul de mare. Marci care ofera incaltaminte in Moldova de bună calitate la prețuri atractive practic lipsesc. Sperăm că incaltamintea de calitate europeana RALF RINGER va distruge acest stereotip.

Nu e dificil de gasit incaltaminte in Chisinau, dar e mai greu sa gasesti una plăcuta, așezata ușor pe picior, si sa corespunda sezonului. In plus, incaltamintea in Chișinău ar trebui sa fie disponibila si sa nu va puna pe economie – un fapt, în general, aproape ireal! Acesta este motivul, de ce încălțămintea din Chișinău de brand-uri europene, cum ar fi RALF RINGER, este atit de necesara.

Incaltaminte în Chișinău poate fi comandata si online, cum ar fi site-ul http://www.ralf.md - este un mod foarte convenabil și rapid. Incaltamintea  md  de la 1000 lei, o livram acasa gratis in raza Chisinaului. Pe  site-ul www.ralf.md ai posibilitatea de a vedea incaltaminte  de  foarte buna calitate, pe care o poti comanda online, la Chișinău. Incaltamintea RALF RINGER MD - vă ajută să rezolvați problema pe termen lung. RALF RINGER - incaltamintea care iubeste.Acum  incaltaminte  RALF RINGER se vinde in Chisinau si Moldova